Μενού Κλείσιμο

Ιστοσελίδες της Σχολής

Το ΚΕΔΙΒΙΜ αποτελεί μονάδα της ΑΣΠΑΙΤΕ, που εξασφαλίζει τον συντονισμό και τη διεπιστημονική συνεργασία στην ανάπτυξη προ- γραμμάτων επιμόρφωσης, συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, κατάρτισης και εν γένει δια βίου μάθησης.
ΕΠΠΑΙΚ: Η ΑΣΠΑΙΤΕ οργανώνει και υλοποιεί αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, διάρκειας δύο ακαδημαϊκών εξαμήνων, παιδαγωγικής κατάρτισης. ΠΕΣΥΠ:Το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό απευθύνεται σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται για την απόκτηση επιστημονικών γνώσεων και δεξιοτήτων στα πεδία της Συμβουλευτικής και της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και την εφαρμογή αυτών στην εκπαίδευση καθώς και σε άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.
Το Κέντρο έχει ως στόχο την προώθηση της Πανεπιστημιακής Παιδαγωγικής μέσω δράσεων που στοχεύουν στη δημιουργία μιας κοινότητας μάθησης, καινοτομίας και συνεχούς βελτίωσης του διδακτικού έργου στην ΑΣΠΑΙΤΕ, υποστηρίζοντας τους διδάσκοντες να ανταλλάξουν και να δημιουργήσουν καλές πρακτικές μάθησης και διδασκαλίας, να καταγράψουν τις ανάγκες τους, να αναστοχαστούν, να αναπτύξουν σύγχρονες και αποτελεσματικές εκπαιδευτικές δράσεις, με την αξιοποίηση και των ΤΠΕ κατά τη διδασκαλία των θεωρητικών και εργαστηριακών μαθημάτων, προκειμένου να δημιουργήσουν περιβάλλοντα μάθησης που διευκολύνουν και στηρίζουν την μάθηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου ν. 4957/2022 [ΦΕΚ 141/τ. Α΄/21-7-2022] περί σύστασης Ειδικών Λογαριασμών Κονδυλίων Έρευνας με στόχο τη διαχείριση και διάθεση κονδυλίων που προέρχονται από οποιαδήποτε πηγή,
Το Γραφείο Διασύνδεσης της ΑΣΠΑΙΤΕ υπάρχει να σας βοηθάμε να βρείτε θέση εργασίας και να ξεκινήσετε στην σταδιοδρομία που θέλετε ν’ ακολουθήσετε, μετά τις σπουδές στην Σχολή. Σ’ ένα διευρυμένο ρόλο, το Γραφείο Διασύνδεσης επιχειρεί την σύνδεση της Σχολής με το περιβάλλον έξω απ’ αυτήν.
Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας αποτελεί το κεντρικό συντονιστικό όργανο όλων των διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας και αξιολόγησης του Ιδρύματος.
Στόχος της Βιβλιοθήκης είναι να παρέχει αξιόλογες, σύγχρονες και αυτοματοποιημένες υπηρεσίες με κύριο γνώμονα την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών και των συλλογών της (έντυπες, ηλεκτρονικές και ψηφιακές), για την καλύτερη κάλυψη των πληροφοριακών αναγκών των μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας της ΑΣΠΑΙΤΕ. Σκοπός της «Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης της ΑΣΠΑΙΤΕ» είναι η ενίσχυση και η ανάπτυξη των εκπαιδευτικών και ερευνητικών δράσεων της Ακαδημαϊκής Κοινότητας της ΑΣΠΑΙΤΕ.
Στόχος του Ιδρυματικού και των ανά Τμήμα Ακαδημαϊκών Υπευθύνων Erasmus+/KA1 είναι η δυναμική παρουσία της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ και ιδιαίτερα στη βασική δράση KA1 (Key Action1/Κινητικότητα Φοιτητών και Προσωπικού Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης).